Sofaborde og sengeborde er to vigtige møbler i hjemmet, som giver den helt perfekte plads til at have en drink stående og sin yndlingsbog liggende. Forskellen er dog naturligvis, at hvor sengebordet udelukkende er til at have et par enkelte ting stående når man skal i seng, eller til når man vågner, så er sofabordet mere et samlingspunkt i hjemmet, hvor man kan have snacks stående, når man skal ligge med familien, kæresten eller vennerne i sofaen og se en god film.

Begge møbler er dog en vigtig del af indretningen, og der er virkelig mulighed for at købe nogle helt fantastiske sofa- og sengeborde, som kan bidrage med noget helt unikt til indretningen. Er du på udkig efter et nyt sofabord? Eller et nyt sengebord? Så er du kommet til den helt rigtige artikel. Her vil vi nemlig gå i dybden med nogle af de bedst sælgende sofaborde og sengeborde her i starten af 2022. Så bliv hængende, hvis du gerne vil have inspiration til hvilket bord du skal vælge hjemme hos dig.

Smukke sofaborde der samler familien

Der er virkeligt blevet designet nogle helt fantastiske sofaborde de seneste år, og det vil du også kunne se, på denne liste af de bedst sælgende sofaborde fra starten af 2022:

Alternativt kan du se vores udvalg af sofaborde her.

Leonor af LaForma

Øverst på listen af de bedst sælgende sofaborde er Leonor af LaForma, som består af et sæt af to sofaborde, der passer helt perfekt sammen. Bordpladerne er af glas med et flot marmor finish. Stellet på sofaborderene er en elegant stålstruktur i guldfarve, som ser fantastisk ud med det hvide marmor. Det, at der er to borde, gør også mulighederne uendelige. Du kan stille dem lige præcis som du gerne vil, bruge dette ene som sidebord eller bruge dem som to individuelle sofaborde.

Leonor af LaForma

Leonor af LaForma

Du kan finde bordet her.

Kamilah af LaForma

Herefter har vi Kamilah af LaForma, som også er et utroligt smukt og moderne sofabord, der på fineste vis kombinerer marmor, glas og guldfarvet metal. Den øverste bordplade er en gennemsigtig tonet glasplade, som hænger over endnu en flot bordplade med en mørk marmoreffekt. Stellet og benene der holder disse to bordplader, er af guldfarvet metal, som alt i alt skaber et helt fantastisk udtryk.

Kamilah af LaForma

Kamilah af LaForma

Du kan finde bordet her.

Derby af Raymond & Hallmark

Som det sidste sofabord på denne korte liste har vi Derby af Raymond & Hallmark. Dette bord har en helt unik elegance over sig med sine mørke træfarver og enestående design. Bordpladen er lavet i massivt akacietræ, som har fået lov til at beholde sin smukke, naturlige brune farve. Bordpladen hviler på fire tykke bordben i metal, som skråner en anelse ud under bordet, hvilket giver et utroligt skarpt udtryk.

Derby af Raymond & Hallmark

Derby af Raymond & Hallmark

Du kan finde bordet her.

Moderne og praktiske sengeborde

På listen over de bedst sælgende sengeborde vil du se nogle ting der går igen, men også store forskelle. Her er de fire bedst sælgende sengeborde i starten af 2022:

Alternativt kan du se vores udvalg af sengeborde her.

Nalu af LaForma

Øverst på listen over de bedst sælgende sengeborde finder vi Nalu af LaForma. Dette helt fantastiske sengebord er designet i massivt minditræ med en naturlig ældet effekt. Sengebordet har naturlige og flotte kurver, samt en trendy front, som er lavet af det meget populære håndlavet rattan.

Nalu af LaForma

Nalu af LaForma

Du kan finde bordet her.

Cutt af LaForma

Som nummer to på listen er Cutt af LaForma, som har et klassisk design med en masse små detaljer og twists, der gør det til et helt unikt sengebord. Sengebordet har to store skuffer, som giver en masse god opbevaringsplads. Det er designet i kvalitets amerikansk valnøddetræ, som har fået en mørk finish, hvilket skaber den flotte træfarve du kan se her på billedet.

Cutt af LaForma

Cutt af LaForma

Du kan finde bordet her.

Georg af LaForma

Georg af LaForma er et lyst og moderne sengebord, som bidrager med lyse farver og flotte kurver til indretningen. Sengebordet er lavet med en massiv naturlig mangotræstruktur, som også har fået en hvidlakeret finish. De indvendige bordplader er helt hvidlakeret, hvilket ser fantastisk godt ud sammen med det lyse mangotræ.

Georg af LaForma

Georg af LaForma

Du kan finde bordet her.

Wari af LaForma

Som rosinen i pølseenden har vi Wari af LaForma. Dette sengebord udstråler nordisk design og er lavet 100% i lyst træ, hvilket giver et naturligt og moderne udtryk. Bordet har en åben hylde, hvor du kan have f.eks. dine bøger liggende, samt en lukket skuffe, hvor du kan gemme noget væk, når du skal sove.

Wari af LaForma

Wari af LaForma

Du kan finde bordet her.