Borde er en meget vigtig del af indretningen. De har naturligvis en meget praktisk funktion, som man ikke kan undvære, men derudover fylder borde også meget, og tiltrækker meget opmærksomhed, så derfor er det vigtigt, at man finder sig et bord, som passer perfekt ind i indretningen.

Der findes mange forskellige typer af borde. Det kan være alt fra store spiseborde til små sideborde, man kan have stående ved siden af sofaen. Nu er det ved at blive sommer og derfor vil vi dog i dette indlæg fokusere på udendørs borde, som er oplagte til terrassen, haven eller altanen.

Alternativt kan du se hele vores udvalg af borde her.

Moderne og flotte udendørs borde

Her hos Likehome har vi et bredt udvalg af smukke udendørs borde fra nogle af de mest anerkendte designermærker. Der er bl.a. udendørs borde fra mærker som LaForma, Venture Design og Bloomingville. Nedenunder kan du se de bedst sælgende udendørs borde i 2022. Vi håber, at denne liste kan give dig inspiration til hvilket bord du skal vælge, hvis du er på udkig efter et nyt udendørs bord.

Alternativt kan du se hele vores udvalg af udendørs borde her.

1.   Chania, Udendørs Sidebord, Akacietræ

Det mest populære udendørs på nuværende tidspunkt er dette smukke udendørs sidebord “Chania”, som Venture Design har bragt til verdenen. Bordet har et idyllisk og sødt design, og er lavet fuldt ud i akacietræ, som har fået lov til at beholde sin naturlige træfarve. Bordet har også et håndtag, som gør det super nemt at flytte rundt på.

Chania, Udendørs Sidebord, Akacietræ

Chania, Udendørs Sidebord, Akacietræ

Du kan finde bordet her.

2.   Dalinea, Sidebord

LaForma står bag dette unikke metal sidebord, som er en del af deres populære Dalinea-serie. Bordet er lavet fuldt ud i metal, der har fået et unikt antik finish. Bordets runde bordplade har et helt unikt design og hviler på en flot benstruktur, som er lavet i matchende metal.

Dalinea, Sidebord

Dalinea, Sidebord

Du kan finde bordet her.

3.   Jenell, Udendørs Sidebord / Skammel

På listen har vi også dette utroligt smukke og moderne udendørs sidebord, Jenell, som kommer fra Jenell-serien af LaForma. Bordet er produceret i cement, som har fået et flot naturligt finish. På grund af de naturlige kvalitetsmaterialer, som bordet er lavet af, så kan det også sagtens holde til at stå udenfor året rundt, uanset vejrforholdene.

Jenell, Udendørs Sidebord / Skammel

Jenell, Udendørs Sidebord / Skammel

Du kan finde bordet her.

4.   Yukari, Udendørs Spisebord

På fjerdepladsen er dette smukke udendørs spisebord, Yukari, som er designet af LaForma. Bordet er designet af den anerkendte designer Tapio Anttila, som er kendt for sin evne til at lave helt unikke møbler. Bordpladen er lavet af massivt akacietræ, som hviler på en struktur af galvaniseret sort stål, der passer perfekt til den naturlige træfarve.

Yukari, Udendørs Spisebord

Yukari, Udendørs Spisebord

Du kan finde bordet her.

5.   Mundo, Sofabord, Cement

Dette fantastiske udendørs sofabord er designet af det danske brand Bloomingville. Bordpladen er lavet af grå cement, som uden problemer kan klare de danske vejrforhold. Bordpladen hviler på elegante tynde bordben i sort metal, som giver en let detalje til den grå cement bordplade.

Mundo, Sofabord, Cement

Mundo, Sofabord, Cement

Du kan finde bordet her.

6.   Delano, Udendørs Sidebord

LaForma står bag dette unikke sidebord, som man nemt kan forstå hurtigt er blevet populært. Den runde bordplade er lavet i sten, som passer perfekt til det flotte solide bordben i metal. Et topmoderne sidebord, som ser helt fantastisk ud i haven eller på terrassen.

Delano, Udendørs Sidebord

Delano, Udendørs Sidebord

Du kan finde bordet her.

7.   Tella, Udendørs Spisebord

På listen er dette unikke og moderne udendørs spisebord, Tella, af LaForma også. Bordet har elegante og stilrene bordben, men det er specielt den unikke bordplade, der fanger opmærksomheden. Bordpladen består af sorte og hvide fliser, som sammen skaber en smuk mosaik af forskellige geometriske former.

Tella, Udendørs Spisebord

Du kan finde bordet her.

8.   Milian, Udtrækkeligt Spisebord

Som nummer 8 er Milian, som er et udtrækkeligt spisebord af brandet LaForma. Det at bordet er udtrækkeligt gør det til et super praktisk spisebord, da man nemt og hurtigt kan udvide bordets siddepladser, når der er gæster på besøg. Bordpladen er designet i massivt træ og hviler på elegante sorte stålben.

Milian, Udtrækkeligt Spisebord

Milian, Udtrækkeligt Spisebord

Du kan finde bordet her.

9.   Jeanette, Udendørs Sidebord

På niendepladsen har vi dette helt fantastisk udendørs sidebord “Jeanette” af LaForma. Bordet er designet i solidt træ og har en flot rund bordplade, som hviler på et unikt bordben design. Dette smukke sidebord kan med sit enestående design kun bidrage med stil og se utroligt flot ud hjemme hos dig.

Jeanette, Udendørs Sidebord

Jeanette, Udendørs Sidebord

Du kan finde bordet her.

10. Halcot, Udendørs Sidebord

Sidst men ikke mindst, har vi dette utroligt flotte udendørs sidebord “Halcot”, som også er designet af LaForma. Bordet er designet i massivt træ, hvilket også betyder, at hver eneste version af bordet er unik. Hvis du er på udkig efter et udendørs sidebord, som bidrager med et naturligt design, men samtidigt udstråler kvalitet, så er dette muligvis det perfekte bord til dig.

Halcot, Udendørs Sidebord

Halcot, Udendørs Sidebord

Du kan finde bordet her.