Er du på udkig efter nye udendørsmøbler til terrassen eller haven? Med de rigtige udendørsmøbler kan man skabe et helt unikt miljø på terrassen eller i haven, men det kan være svært, at finde de helt perfekte møbler. Derfor har vi lavet dette indlæg med de bedst sælgende udendørsmøbler i 2022, som forhåbentligt kan give dig inspiration til hvilke møbler du skal købe.

I dette indlæg vil vi gå i dybden med de bedst sælgende udendørsmøbler fra flere forskellige kategorier, men hvis du gerne bare vil kigge hele vores udvalg igennem, så kan du bare gå ind på kategorien udendørsmøbler.

Du kan se hele vores udvalg af udendørsmøbler her.

Bredt udvalg af populære designer udendørsmøbler

Her hos Likehome har vi et bredt udvalg af designer udendørsmøbler fra anerkendte brands, som f.eks. Venture Design, House Doctor, Bloomingville, LaForma og mange flere. Vi håber, at dette indlæg kan give dig den inspiration, som du mangler til dit næste køb.

I dette indlæg vil vi fremhæve de to bedst sælgende møbler fra de følgende kategorier:

Udendørs stole #1 – Yukari af LaForma

Den bedst sælgende udendørs stol i vores udvalg er denne smukke udendørs spisebordsstol “Yukari”, som er designet af brandet LaForma. Sædet, armlænene og ryglænet er lavet af massivt akacietræ med et elegant teak finish. Strukturen af stolen er lavet af sort pulverlakeret galvaniseret stål. Denne kombination skaber den smukke stol, som du kan se på billedet, og det er ikke svært at forstå hvorfor, at det er den bedst sælgende udendørs spisebordsstol i 2022.

Yukari af LaForma

Yukari af LaForma

Du kan finde stolen her.

Udendørs stole #2 – Yanet af LaForma

Den anden bedst sælgende udendørs stol er denne elegante spisebordsstol “Yanet” af LaForma. Stolen er tilgængelig i fire forskellige farver; lyserød, sort/grå, grøn og grå/beige. Det der hurtigt fanger øjet ved denne unikke stol er det runde håndvævede sæde, som både er behageligt at sidde i, men også ser fantastisk flot ud.

Yanet af LaForma

Yanet af LaForma

Du kan finde stolen her.

Udendørs borde #1 – Zenia af Venture Design

Det bedst sælgende udendørs bord i vores kategori, er dette moderne spisebord “Zenia”, som er designet af Venture Design. Selve bordpladen er designet i brun akacie og stellet i sølvstål. Denne kombination af det luksuriøse akacietræ og moderne sølvstål skaber et bord, som ser utroligt flot ud. Derudover har bordet også en god størrelse, så det både kan bruges til et større selskab eller en hyggelig aften bare med familien.

Zenia af Venture Design

Zenia af Venture Design

Du kan finde bordet her.

Udendørs borde #2 – Yukari af LaForma

Det andet bedst sælgende bord er “Yukari”, som er designet af LaForma. Bordet er designet af Tapio Anttila og kombinerer på smukkeste vis massivt akacietræ med galvaniseret sort stål. Ud over at være en fantastisk kombination, så gør materialerne også bordet meget modstandsdygtigt over for rust og korrosion. Alt i alt et spisebord, som du uden tvivl vil blive glad for.

Yukari af LaForma

Yukari af LaForma

Du kan finde bordet her.

Udendørs sofaer & loungesæt #1 – Zalika af LaForma

Under kategorien udendørs sofaer & loungesæt er dette sofasæt “Zalika” af LaForma det bedst sælgende møbel. Hjørnesofaen og sofabordet består primært af massive planker af akacietræ, som hviler på flotte minimalistiske sorte aluminiumsben. Det giver sofasættet et moderne look, som ikke er til at tage fejl af. Med til sofasættet følger derudover aftagelige og vandafvisende hynder, som passer perfekt til sofaen og sofabordet.

Zalika af LaForma

Zalika af LaForma

Du kan finde sofasættet her.

Udendørs sofaer & loungesæt #2 – Wivina af LaForma

På andenpladsen under kategorien udendørs sofaer & loungesæt har vi sofaen “Wivina”, som også er designet af Tapio Antilla. Sofaen kommer i en flot grøn farve, som passer perfekt ind i den danske sommer. Sædet og ryglænet er lavet af håndflettet rattan, som er lavet af specialhåndværkere. Hvis du er på udkig efter en unik udendørs 2-personers sofa, så er dette en sofa, som du kun kan blive glad for.

Wivina af LaForma

Wivina af LaForma

Du kan finde sofaen her.

Udendørslamper #1 – Kaya af House of Sander

Vores bedst sælgende lampe til udendørsbrug er denne LED lampe, som er lavet med en touch funktion der gør den nem at bruge. Lampen er designet i et smukt skandinavisk design og gør brug af flotte materialer, der passer perfekt sammen. Alt i alt er dette en oplagt mulighed for dig, som gerne vil have mere belysning udenfor. Lampen er lavet til at kunne modstå alle typer vejr.

Kaya af House of Sander

Kaya af House of Sander

Du kan finde lampen her.

Øvrige udendørsmøbler #1 – Parma af Venture Design

På førstepladsen under øvrige udendørsmøbler finder vi solsengen “Parma”, som er designet af Venture Design. Denne skønne solseng er lavet med fokus på traditionel stil og komfort i topklasse. Den helt perfekte udendørs solseng til når du gerne vil nyde en bog eller kold drink i solen ude på terrassen eller haven. Solsengen kan enten købes i sort eller i grå/hvid.

Parma af Venture Design

Parma af Venture Design

Du kan finde solsengen  her.

Øvrige udendørsmøbler #2 – Mexico af Venture Design

Som det andet bedst sælgende møbel under øvrige udendørsmøbler har vi cafesættet “Mexico”, som er designet af Venture Design. Til dette sæt følger et barbord og fire barstole, hvor det hele er lavet af smukt akacietræ og sort stål. En stilet kombination, som er gennemtænkt og skaber en enestående omgang udendørsmøbler.

Mexico af Venture Design

Mexico af Venture Design

Du kan finde cafesættet her.