Ved likehome.dk har vi prisgaranti på alle varer!

På likehome.dk har vi prisgaranti på alle varer – en garanti som vi giver vores kunder, som sikre at vi altid er billigst. Både før købet og 14-dage efter dit køb. Læs mere om vores prisgaranti nedenfor.

Hvad er prisgaranti?

Prisgaranti betyder kort fortalt, at vi inden vores vareprissætning undersøger konkurrenternes priser. Vi prissætter vores vare til en tilsvarende markedspris, eller lavere. Finder du en vare, som er billigere ved en konkurrent, nedsætter vi prisen, eller udbetaler differencen direkte til din bankkonto.

Vi holder løbende øje med vores konkurrenters priser og får vores priser reguleret løbende, så vi altid har markedes skarpeste priser.

Et eksempel

Hvis du køber er vare hos os som koster 100,- DKK, men ser efter dit køb, at den samme vare koster 90,- DKK ved en konkurrent, vil vi udbetale differencen på 10,- DKK direkte til din bankkonto.

Prisgaranti gælder både før og efter dit køb, og skal opfylde de kriterier, som vi har udspecificeret under visse forbehold.

Sådan gør du

Hvis du har fundet en identisk vare til en lavere pris, og ønsker at benytte dig af vores prisgaranti, skal du blot udfylde og indsende nedenstående formular. Vi vil i løbet af maks. 24 timer (ofte kun et par timer), kontrollere dine oplysninger, og regulere prisen / eller tilbageføre det differencerende beløb til din bankkonto.

Hvis du giver os besked inden at varen er sendt afsted fra vores lager, vil vi trække beløbet fra varen inden din betaling går igennem.

Visse forbehold

Der er visse krav som skal være opfyldt, før at vi kan acceptere en prisgaranti-anmodning, disse er som følgende:

  • Der må maks. gå 14 dage fra at varen er købt, til at anmodningen sendes til os
  • Det skal være nøjagtig den samme vare
  • Den konkurrerende webshop skal have hovedsæde i Danmark (dansk CVR-nummer)
  • Varen skal være på lager hos konkurrenten, hvilket skyldes, at der ellers kan betvivles om hvorvidt konkurrenten stadig sælger varen
  • Konkurrentens pris må ikke være en tilbudspris, prisnedsat, eller være udsolgt
  • Alle udgifter forbundet med købet af den pågældende vare, medregnes i prisvurderingen. Det er altså den totale pris, herunder varepris + fragtomkostninger, der sammenlignes. Dvs. hvis konkurrenten sælger varen til eksempelvis 500,- DKK + 200,- DKK fragt, er prisen vi sammenligner med 700,- DKK.

Har du nogle spørgsmål til vores prismatch, er du altid velkommen til at tage kontakt telefonisk, på mail eller via. chatten.