Vi forsøger hele tiden, at udvide vores shop med nye spændende mærker. På den måde kan vi hele tiden tilbyde jer, der besøger vores webshop, et bredt udvalg af de seneste designtrends der er på møbelmarkedet.

Derfor er det også med stor glæde, at vi nu kan tilbyde Broste Copenhagen på vores shop, som er et spændende designermærke der skaber både møbler og boligtilbehør. Nedenunder kan du læse mere om hvad du kan forvente, når du kigger vores udvalg af Broste Copenhagen igennem.

Se hele vores udvalg af Broste Copenhagen produkter her.

Om Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er et af de førende designhuse i Skandinavien, som designer unikke møbler og boligtilbehør til det moderne hjem. Broste Copenhagen er kendte på tværs af hele verdenen på grund af deres unikke evne til at designe møbler, der på fineste vis kombinerer design fra udlandet med den nordiske stil.

Når du kigger udvalget igennem vil du dermed også finde helt fantastisk designs, der er inspireret fra resten af verdenen, men altid med den nordiske stil som rød tråd.

Broste Copenhagen blev stiftet i København tilbage i 1955 og har lige siden været et af de mest anerkendte designhuse i Skandinavien.

Kategorioversigt over Broste Copenhagen

Designer borde og stole til stuen

Når man vil indrette hjemmet, så er det naturligvis vigtigt, at man får fundet de rigtige møbler, som skaber den stemning man er på udkig efter. Men hvad vil det sige, at finde de rigtige møbler?

“Bay” Sofa af Broste Copenhagen

Et eksempel på en af de unikke møbler fra Broste Copenhagen er denne smukke sofa, som kan købes i flere forskellige farver.

“Bay” Sofa af Broste Copenhagen

“Bay” Sofa af Broste Copenhagen

Se flere billeder af sofaen her.

Det er naturligvis et fuldstændigt individuelt valg. Det kommer an på hvad dine personlige præferencer er. Sætter du dog pris på kreativt design med et præg af den nordiske stil, så  er der ikke noget tvivl om, at du vil elske de unikke Broste Copenhagen møbler du kan finde på denne side.

Broste Copenhagen er nemlig verdensmestre i, at designe unikke møbler, hvor de dog altid inddrager inspiration og træk fra den nordiske stil. Er du på udkig efter et flot Broste Copenhagen spisebord eller en hyggelig Broste Copenhagen lænestol, så er det altså bare med at kigge vores udvalg af Broste Copenhagen møbler igennem.

Se hele vores udvalg af Broste Copenhagen møbler her.

Unikt og personligt boligtilbehør til hjemmet

Ud over enestående Broste Copenhagen møbler, så står de også bag en lang række unikt og personligt Broste Copenhagen boligtilbehør, som også kan bidrage med noget helt specielt til din bolig.

Interiør og boligtilbehør er tilbehør til indretningen, som ikke nødvendigvis har en praktisk funktion til indretningen, men som stadig bare er altafgørende for at opnå en god stemningen i hjemmet.

“Lolly” Bordlampe af Broste Copenhagen

Et eksempel på noget af det unikke boligtilbehør du kan finde fra Broste Copenhagen er denne smukke bordlampe, som er lavet af metal og glas. Den kan købes i flere forskellige farver.

“Lolly” Bordlampe af Broste Copenhagen

“Lolly” Bordlampe af Broste Copenhagen

Se flere billeder af lampen her.

I vores nye udvalg af Broste Copenhagen designs kan du også finde en bred vifte af Broste Copenhagen interiør, som kan tage din indretning til det næste niveau. Her er bl.a. Broste Copenhagen glas, Broste Copenhagen vaser, Broste Copenhagen kopper og meget mere Broste Copenhagen..

Nu hvor vi er ved at nærme os December måned, så er det naturligvis også vigtigt, at nævne, at vi har en bredt vifte af Broste Copenhagen julepynt i vores udvalg. Her kan du bl.a. finde Broste Copenhagen juletræer og Broste Copenhagen julestjerner.

Se hele vores udvalg af Broste Copenhagen interiør og boligtilbehør her.

Smukke krukker til haven og terrassen

Når det kommer til at pynte terrassen og haven op, så er der ikke nogen tvivl om, at krukker kan noget helt specielt. De bidrager med unikt design, personlighed og naturligvis et sted, hvor man kan have fine blomster stående.

Krukker er endnu en ting, som Broste Copenhagen er fantastisk dygtige til at designe. Deres krukke er ikke bare smukke og af høj kvalitet, men bidrager også med noget helt unikt til indretningen på terrassen eller i haven. Du kan derfor med fordel kigge vores udvalg af Broste Copenhagen krukker igennem, hvis du mangler nye krukker hjemme hos dig.

Her kan du bl.a. finde krukker i fibercement og ler, samt krukker i mange forskellige smukke farver.

Se hele vores udvalg af Broste Copenhagen udeliv produkter her.