Ved likehome.dk tilbyder vi 365-dages returret!

Din returret starter ved varemodtagelse. Skulle du ændre mening, eller fortryde dit køb, kan du returnere eller ombytte dine varer.

Visse forbehold

Vores guidelines ift. returret er: du må gerne prøve varen, så længe at det ikke medfører en forringelse af varens værdi. Likehome.dk tager en grundig vurdering af den returnerende vare, og anslås det, at varen er blevet forringet af sin original stand, bruger vi nedenstående forbehold til at vurdere din returpris.

Der er visse krav som skal være opfyldt, før at vi kan acceptere din returnering, disse er som følgende:

  • Returvaren skal være 100% salgsbar; varen må derfor ikke være taget i brug, være påført skader, have nedsættelse af funktionalitet, eller anden vareforringelse, som besværliggøre et nyt salg. Dette kan medføre et afslag på din returanmodning eller at vi nedsætter varens værdi. Nedenfor har vi udspecificeret hvilke forbehold der indgår i vores prissætningsvurdering:
    • Varen skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal varen sendes i en ubeskadiget originalemballage
    • Hvis der er brugsskader, overfladeridser eller andre skader nedsætter dette varens værdi

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget dine returvarer, kontrollere vi varens stand iht. til visse forbehold. Denne vurdering tager maks 3 hverdage (typisk indenfor 24 timer). Vi tilbagebetaler beløbet, minus eventuelle fragtomkostninger og værditab, til det anvendte betalingskort (vedmindre andet er aftalt).

Returneringsfrist

Vi har 365 dages returret til alle privatpersoner.
Vi har 14 dages returret til forhandlere.

Hvordan gør jeg?

Du kontakter os telefonisk, på mail (kundeservice@likehome.dk) eller via. chatten, og vi behandler din returanmodning hurtigst muligt. På mail svarer vi indenfor 24 timer (ofte svarer vi i løbet af et par timer). Der kan være forskellige foranstaltninger, som gør sig gældende, afhængig af varestørrelse, skrøbelighed og pris – men bare rolig, vi hjælper dig igennem hele processen!

Hvis varen(ene) udgør en samlet størrelse, som måler under 60x60x120 cm. anbefaler vi som udgangspunkt at varen(e) returneres med GLS. Udgøre den samlede returfragt, en størrelse der overgår disse mål, skal der som udgangspunkt bestilles en fragtmand.

  • Returpakker der sendes med GLS, kan indleveres i din lokale GLS-pakkeshop. Send gerne med erhvervsomdeling til adressen, som du kan se nedenfor
  • Ønsker du at vi bestiller en fragtmand, til afhentning af større møblementer, hjælper vi gerne med dette.
  • Du er også velkommen til at håndtere returfragten selv – pak da varene forsvarligt ind!

I pakken skal du vedlægge din købsfaktura. Har du ikke taget kontakt til os inden din returnering, vil vi bede dig om, at vedlægge en seddel i pakken, hvor du kort beskriver hvorfor du ønsker varen(e) returneret.

Returadresse

Dine returvarer skal returneres til følgende adresse:

Ejstrup Lys
Ejstruphøj 100, 9460 Brovst

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til vores returret, er du naturligvis velkommen til at tage kontakt telefonisk, på mail eller via. chatten.