Sommerhuset er det helt perfekte sted at tage hen, når man gerne vil komme lidt væk fra den stressede hverdag og bare nyde livet fuldt ud. Et sommerhus vil typisk være placeret i et afslappende og hyggeligt naturområde, som skaber de perfekte rammer for ultimativ livsnydelse. Uanset om du mest bruger dit sommerhus om sommeren, vinteren eller hele året rundt, så er det naturligvis vigtigt, at du får indrettet et hyggeligt sommerhus, der skaber en autentisk og god stemning.

Hvordan du bør indrette dit sommerhus kommer naturligvis an på din personlige stil og smag. Der er ikke noget “rigtigt” eller “forkert” – det kommer an på hvordan du gerne vil bruge sommerhuset og hvad der skaber en god stemning for dig. Mangler du dog inspiration til indretningen eller små tips til hvordan du kan skabe ultimativ hygge i dit sommerhus, så har vi lavet dette indlæg med en række gode bud på hyggelige indslag til dit sommerhus.

 

1. Flotte gulvtæpper der skaber en varm stemning

Når man gerne vil skabe hygge, så er bløde og varme tekstiler altid en god ide. Der findes naturligvis flere forskellige måder, at inddrage tekstiler ind i sommerhuset, men der er ikke nogen tvivl om, at gulvtæpper altid er en sikker vinder. Gulvtæpper giver både en varm og blød følelse, når man går rundt i sommerhuset, men derudover bidrager tæppernes udtryk også positivt til hyggen.

Der findes mange forskellige typer tæpper og designs, så du vil uden tvivl kunne finde et der er helt perfekt til dit sommerhus. Er du på udkig efter et super blødt og tykt tæppe? Eller et tyndt og stilrent tæppe? Neutrale eller vilde farver? Uanset hvad, så kan du finde det her hos os.

Du kan se hele vores udvalg af gulvtæpper her.

HEMPI, TÆPPE fra House Doctor

HEMPI, TÆPPE fra House Doctor

2. Husk på alle de små ting

Når man skal indrette sommerhuset, så kan man hurtigt blive grebet af at fokusere på alle de store og åbenlyse dele af indretningen. Hvor stor skal sofaen være? Hvilken type spisebord skal man have? Osv. Alle disse ting er naturligvis meget vigtige og nødvendige at tænke over, men typisk er det alle de små ting, der fungerer som prikken over i’et og tager hyggen til det næste niveau. 

Derfor er det vigtigt, at du husker på alle de små ting i din indretningen. Det kan være det bløde tæppe der skal ligge i sofaen, vaserne med smukke blomster, kunst på væggene, stearinlys på bordene, osv. Alle disse ting gør noget helt unikt ved stemningen og er altafgørende for at opnå den helt perfekte hygge i sommerhuset.

Du kan se hele vores udvalg af boligtilbehør her.

VASE, FLOOD fra House Doctor

VASE, FLOOD fra House Doctor

3. Tænk over farverne i dit sommerhus

Farverne i sommerhuset spiller derudover også en stor rolle i forhold til stemningen i sommerhuset. Hvilke farver du skal have i dit sommerhus kommer dog fuldstændig an på dine personlige præferencer. Nogle nyder at sommerhuset er lyst og luftigt med hvide og cremede farver, mens andre foretrækker de helt mørke og brune farver. Her kan du med fordel søge inspiration på nettet og se hvordan andre har malet deres sommerhus, så du kan finde ud af hvad du foretrækker. Uanset hvad du vælger, så er det dog altid en god ide, at bringe nogle farverige elementer ind i sommerhuset. Det kan du bl.a. gøre med en masse unikke pyntepuder i flotte farver, som ikke blot skaber hygge i sofaen eller lænestolen, men også bidrager med nogle vilde farver.

Du kan se hele vores udvalg af pyntepuder her.

GUNHILD, PYNTEPUDEBETRÆK fra byNORD

GUNHILD, PYNTEPUDEBETRÆK fra byNORD

4. Det personlige præg

Når alt dette er sagt, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du husker på at give sommerhuset det personlige præg. Når man træder ind i sommerhuset, så bør man ikke være i tvivl om, at sommerhuset tilhører din familie. Der er mange forskellige måder du kan gøre dette på – det kan være nips som børnene har lavet da de var små, familiebilleder fra gode minder eller andre ting, som du har et personligt forhold til. 

Det kan også være en bogreol med alle de bøger, som du har læst i mens du har været oppe i sommerhuset. Der er mange muligheder – det vigtigste er bare, at du tænker over hvordan du kan give indretningen i dit sommerhus det personlige præg.

 

5. Husk på at sommerhuset er til afslapning og forkælelse

Sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt, at du husker på, at det ultimative mål med sommerhuset er afslapning og forkælelse. Derfor giver det naturligvis også god mening, at have en masse lækre plejeprodukter i sommerhuset, som du elsker at bruge til at forkæle dig selv.

Om det så er hyggelige duftlys, ekstra gode shampoos til badet, body lotion eller sæbe bolde til badekaret, så har vi et bredt udvalg, som du kan kigge igennem. Her vil du bl.a. finde en bredt vifte af de bedste plejeprodukter fra Meraki, som virkelig er med til at tage selvforkælelsen til nye højder.

Du kan se hele vores udvalg af velvære- og plejeprodukter her.

DUFTLYS, FIG & APRICOT fra Meraki

DUFTLYS, FIG & APRICOT fra Meraki

Vi håber, at dette indlæg gav dig en smule inspiration eller gode ideer til hvordan du kan indrette et hyggeligt sommerhus.