Spisebordsstole er en vigtig del af indretningen derhjemme. De bliver automatisk et fokuspunkt i spisestuen og spiller dermed en stor rolle i det overordnede udtryk af hjemmets indretning.

Når man inviterer venner og familie over, som skal sidde i mange timer ad gangen omkring spisebordet, så er det dog naturligvis ikke bare vigtigt, at stolene ser flotte ud. De skal også være komfortable og byde op til mange timers hyggelige stunder omkring spisebordet.

I dette indlæg vil vi gå lidt i dybden med nogle af de forskellige typer spisebordsstole, som du kan finde her hos Likehome.

Spisebordsstole med armlæn

Spisebordsstole med armlæn er et godt valg til spisebordet. De har et elegant udtryk og tilbyder derudover også ekstra komfort. Til gengæld skal man være opmærksom på, at de kræver ekstra meget plads. De kan ikke skubbes ind under bordet og fylder mere på tværs.

Du kan finde spisebordsstole med armlæn i mange forskellige designs, så uanset hvilke farver, materialer og former, som du er fan af, så kan du finde den helt perfekte spisebordsstol til dit hjem.

Se hele vores udvalg af spisebordsstole med armlæn her.

Eksempel: Tressia, Spisebordsstol med armlæn

Tressia, Spisebordsstol med armlæn

Tressia, Spisebordsstol med armlæn

 

Tressia, som er designet af LaForma, er et perfekt eksempel på en smuk spisebordsstol med armlæn. Den ser ikke bare fantastisk ud, men er også komfortabel at sidde i.

Du kan finde spisebordsstolen her.

Spisebordsstole til køkkenet

Har du spisebordet og dit spiseområde stående i køkkenet? Så er det naturligvis vigtigt, at du finder et par spisebordsstole, som passer perfekt ind til dit køkken. Hvilke spisebordsstole der passer perfekt ind i køkkenet er naturligvis forskelligt fra hjem til hjem.

Er der tale om et mindre køkken, så vil de perfekte spisebordsstole sandsynligvis være stole, som ikke fylder specielt meget og er nemme, at stille til siden. Alt efter køkkenets stil kan man også overveje hvilke farver stolene skal have, samt hvilke materialer de skal være lavet af.

Se hele vores udvalg af spisebordsstole til køkkenet her.

Eksempel: Areia, spisebordsstol af LaForma

Areia, spisebordsstol af LaForma

Areia, spisebordsstol af LaForma

Et godt valg af spisebordsstol til køkkenet kan være denne moderne og minimalistiske spisebordsstol “Areia”, som er designet af LaForma. Stolen er nem at skubbe ind under spisebordet og kombinationen af hvid og træ, ser helt fantastisk ud.

Du kan finde spisebordsstolen her.

Spisebordsstole i læder

Spisebordsstole i læder er et populært valg og har efterhånden været det i mange år. Det er heller ikke svært, at forstå hvorfor. Stole i læder har et elegant udtryk og bliver kun flottere med tiden – hvis man vedligeholder dem ordentligt.

Se hele vores udvalg af spisebordsstole her.

Eksempel: Signe, spisebordsstol i læder

Signe, spisebordsstol i læder

Signe, spisebordsstol i læder

Er du på udkig efter en smuk spisebordsstol i læder, så er denne stol, som er designet af House of Sander muligvis lige det, som du er på udkig efter. Den har et elegant udtryk, men er derudover også komfortabel at sidde på med det bløde sæde.

Du kan finde spisebordsstolen her.

Spisebordsstole i stof

Spisebordsstole i stof er også et populært valg. Spisebordsstole i stof kan købes i mange forskellige farver og giver enestående komfort. Derudover er spisebordsstole i stof nemme at vedligeholde, men man skal være opmærksom på, at de er ekstra udsatte for pletter, hvis man spilder på dem.

Læs mere om hvordan du kan vedligeholde dine møbler i stof her.

Eksempel: Konna, spisebordsstol i stof

Konna, spisebordsstol i stof

Konna, spisebordsstol i stof

Er du på udkig efter en flot spisebordsstol i stof, som er både flot og komfortabel, så er denne spisebordsstol “Konna” muligvis den helt perfekte for dig.

Du kan finde spisebordsstolen her.

God kundeservice og hurtig levering

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål angående vores udvalg af møbler? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os via telefon på 71 74 71 34 eller via mail på kundeservice@likehome.dk.