Udendørsmøbler

Elsker du også, at slappe af ude i haven og på terrassen i det danske sommervejr? Det er ikke svært at forstå hvorfor. Den danske sommersol er helt fantastisk og hvis du lykkes med at indrette en hyggelig have og terrasse, så er der ikke noget bedre sted at nyde solen. 

Når du skal indrette have og terrasse, så er det naturligvis vigtigt, at du har styr på alt det basale. Det er f.eks. en stor god udendørs sofa, et godt udendørs spisebord og komfortable udendørs spisebordsstole. Alle disse ting har en stor effekt på den overordnede atmosfære, men spiller derudover også en vigtig funktionel rolle.

For at tage haven og terrassen til det næste niveau er der dog mange andre typer udendørsmøbler og udendørstilbehør, som du med fordel kan bruge i indretningen. I dette indlæg vil vi gå lidt i dybden med disse møbler og tilbehør. Vi håber, at det kan give dig inspiration til din indretning af have og terrasse derhjemme.

Skab en magisk stemning med udendørs bålsted

Med et udendørs bålsted kan man virkelig skabe en helt unik stemning ude i haven eller på terrassen. Der er ikke meget der er hyggeligere end at sidde hele familien samlet til bålhygge og riste skumfiduser. 

Med et udendørs bålsted kan du skabe et hyggeligt hjørne i haven eller have levende ild på terrassen, hvor alle kan sidde ud til sent ud på aftenen og holde sig varme ved de levende flammer. Det er hygge, når det er allerbedst.

Du kan se vores udvalg af udendørs bålsted her.

Udendørs solsenge til når solen skal nydes fuldt ud

Hvor et udendørs bålsted primært er til om aftenen, så er det selvfølgelig også vigtigt, at man har gode møbler, som sikrer, at man kan nyde solen fuldt ud om dagen. 

Nogle gange tager man sydpå, andre gange tage man på stranden, men der hvor man kommer til at nyde solen mest vil være i ens egen have. Man kan heldigvis relativt nemt gøre haven til et lige så lækkert sted at nyde solen, som stranden eller sydpå.

Den oplagte måde at opnå dette på er ved at have et par gode solsenge stående på terrassen eller ude ved haven. En solsenge er det helt perfekte møbel til når du gerne bare vil nyde solen og slappe helt af. 

Her hos likehome.dk har vi et bredt udvalg af lækre solsenge fra anerkendte brands, som f.eks. LaForma. Det er bare med at tage et kig og så er vi sikre på, at du vil finde en solseng der er helt perfekt til din have.

Du kan se vores udvalg af udendørs solsenge her.

Terrassevarmere til om aftenen

Selvom et udendørs bålsted kan være en super hyggelig måde, at varme terrassen op på, når begynder at blive koldt, så er det naturligvis ikke altid, at man har lyst til at skulle sidde og lave et bål.

Her kan en terrassevarmer være den helt perfekte løsning. Med en terrassevarmer kan du nemlig på en let og effektiv måde varme terrassen op. Hvis du elsker, at benytte terrassen til ud på sent på aftenen, så vil en moderne terrassevarmer af f.eks. Venture Design være en oplagt mulighed for dig.

Her hos likehome.dk har vi et udvalg af elegante og praktiske terrassevarmere i flere forskellige designs, så du kan finde en der passer perfekt til din personlige stil. Ved at følge linket nedenunder kan du se vores udvalg af terrassevarmere.

Du kan se vores udvalg af terassevarmere her.

Hængekøje til et hyggeområde i haven

Nogle gange vil man også gerne bare ud og ligge helt for sig selv og tage en lur i solen eller fordybe sig i en bog. Her kan en oplagt måde at gøre dette på være ved at hænge en hængekøje op i et hyggeligt hjørne af haven.

Hængekøjer er utroligt hyggelige. De ser fantastisk flotte ud og bidrager med noget unikt til haven, men derudover er de også fantastisk behagelige at ligge i og byder virkelig op til, at du kan koble helt af fra hverdagen og bare nyde det gode vejr ude i haven fuldt ud.

Blandt vores udvalg af udendørs hængekøjer har vi både klassiske hængekøjer, som man kan hænge mellem f.eks. to træer. Derudover har vi også stående udendørs hængekøjer, som ikke behøver at blive spændt op mellem noget.

Du kan se vores udvalg af udendørs hængekøjer her.

Vi håber, at dette indlæg gav dig god inspiration til når du skal indrette haven og terrassen hjemme hos dig.