AMARILIS, UDENDØRS KLAPBORD

AMARILIS, UDENDØRS KLAPBORD

 

En altan giver dig muligheden for at skabe et utroligt hyggeligt udeområde, hvor du kan nyde solen og den friske luft. Hvis du er så heldig, at du har en altan, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil vi nemlig komme med en række gode råd og tips til hvordan du kan skabe en hyggelig altan, samt hvordan du kan give den personlighed.

Det behøver nemlig hverken at være svært eller dyrt, at indrette en hyggelig altan. Det handler meget om ens overordnede valg af møbler, men lige så meget om alle de små detaljer. Læs med her, hvis du er interesseret i gode råd til hvordan du kan skabe en hyggelig og personlig altanindretning.

1. Skab et overblik over dine muligheder

Først og fremmest, så er det vigtigt, at danne sig et overblik over sine muligheder. Med en lille smule forarbejde og planlægning kan man garantere, at man får så meget ud af sin altan som muligt. Køber man bare tilfældigt ind, så kan det være svært at opnå den stemning man gerne vil, og det kan også ende i lappeløsninger, som lidt ødelægger den overordnede atmosfære. Derfor giver det altså god mening, at lave en plan. Hvad er vigtigt for dig, at have ude på din altan? Hvor store møbler har du plads til? Hvad skal formålet med altanen være?

2. Tænk over hvad der kendetegner hygge for dig

Når målet er at gøre altanen hyggelig og personlig, så kommer det naturligvis an på hvad du personligt selv synes skaber hygge. Det kan nemlig være forskelligt fra person til person. Her kan du bl.a. tænke over hvad du godt kan lide i dit hjem. Hvad synes du personligt virkelig skaber en hyggelig atmosfære? Er det kunst på væggene, levende lys, planter eller noget helt andet? Prøv at finde møbler og genstande, som passer til din personlige stil og som du vil blive glad for ude på din altan.

3. Husk på den røde tråd

En altan er en forlængelse af hjemmet og indretningen indenfor. Derfor er det også vigtigt, at huske på at holde den røde tråd gennem hele indretningen. Hvis man har en totalt anderledes stil ude på altanen end resten af hjemmet, så kan det godt komme til at se lidt mærkeligt ud. Ved at holde den røde tråd i indretningen kommer altanen til at virke som en mere naturlig udvidelse af hjemmet.

Når det så er sagt, så skal du dog naturligvis ikke være bange for at eksperimentere lidt med indretningen på altanen. Du må mere end gerne prøve dig af med sjove farver, møbler og kunst, så længe du bare tænker over, at der er en eller anden form for rød tråd og sammenhæng.

4. Lad dig blive inspireret af andre

Det kan også godt være svært, at finde ud af hvordan man skal indrette altanen. Her kan det være en god ide, at søge en masse inspiration fra andre, indtil du er helt sikker på hvad du vil gøre med indretningen. 

Du kan bl.a. besøge vores blog “Boliginspiration og guides” hvor vi ofte udgiver nye og spændende indlæg, som kan give dig inspiration i forhold til hvilke møbler du skal have til dit hjem.

Derudover er der selvfølgelig også de sociale medier, hvor der virkelig også er en masse inspiration at hente. På alle de forskellige sociale medier kan du også følge os, hvor vi hyppigt laver inspirations opslag, samt fortæller om de møbler vi har på gode tilbud. Specielt Instagram og Pinterest er gode steder at søge inspiration. Her kan du søge på navnet af det rum du gerne vil indrette, samt den overordnede stil du gerne vil følge, og så vil der kommer uendeligt mange opslag frem, som kan give dig en masse ny inspiration. 

5. De små detaljer der giver din altan personlighed

Sidst men ikke mindst, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du husker på alle de små detaljer, der giver din altan personlighed. Det kan være forskelligt fra person til person, hvad disse detaljer indebærer. Har i nogle tæpper, som i selv har strikket? Sjove statuer og andet kunst, som betyder meget for jeres familie? Sætter du pris på et glas vin og levende lys, når du gerne bare vil slappe af og hygge dig? Uanset hvad, så vil der være uendeligt mange forskellige detaljer, du kan gøre brug af, hvis du vil skabe ultimativ hygge på din altan.