Køb dine møbler rente- og gebyrfrit med lån via Sparxpress

Har du fundet dit drømmemøbel her hos os, som bare vil passe helt perfekt ind i dit hjem? Det er altid en fantastisk følelse, når man opdager det helt perfekte møbel. Er du dog i tvivl om, hvordan du skal finansiere møblet? Så har vi gode nyheder for dig. Vi kan nemlig i samarbejde med Sparxpress tilbyde, at du kan købe dine møbler både rente- og gebyrfrit gennem et lån, så du ikke behøver at vente på at købe det nye møbel.

Du kan altså på helt simpel og nem vis få finansieret dit køb. Her på vores webshop kan du vælge mellem et rente- og gebyrfrit lån via Sparxpress med en afbetalingsperiode på enten 10 eller 20 måneder.

Møbler på afbetaling – 0% i oprettelse og 0% i gebyr

Du læste ikke forkert. Det lån du kan tage gennem vores webshop til dine nye møbler får du med 0% i oprettelse og 0% i gebyr. Det bliver altså med andre ord ikke dyre for dig, at købe dit drømmemøbel. Der er ingen skjulte gebyrer eller et højt oprettelsesgebyr for at kunne tage lånet. Vi giver dig blot muligheden for at kunne nyde at have møblet, eller møblerne, stående hjemme ved dig tidligere, samt muligheden for at kunne splitte betalingen op i flere omgange, så den er lettere at overskue.

Finansieringen foregår som sagt i samarbejde med Sparxpress og du kan ansøge om lånet nemt direkte igennem vores webshop. Du skal blot have dit NemID klar til ansøgningen. Derudover har du også 14 dages fortrydelsesret, hvis du skulle gå hen og ombestemme dig, så du ikke er bundet til lånet før der er gået 14 dage.

Hele processen med at ansøge et lån er super nemt. Det første skridt efter du har fundet det du vil købe er, at du udfylder og sender ansøgningen for lånet. Efter du har gjort dette, så skal du underskrive med Nem-ID, så din identitet kan bekræftes. Bliver lånet godkendt, så udbetales det direkte til os, hvorefter vi sender varerne direkte hjem til dig. Herefter skal du blot sørge for at betale de månedlige betalinger, som strækker sig over 10 eller 20 måneder.

Rentefri køb af møbler til din bolig

Uanset om det er hele stuen der mangler møbler, eller bare en ny stor sofa du er på udkig efter, så er der ikke nogen tvivl om, at det kan være et tungt beløb at skulle betale på en enkelt gang. Af denne grund er et gebyr- og rentefrit lån en oplagt måde, at kunne dele betalingen op på, samtidigt med at man stadig kan få glæden af de nye smukke møbler i boligen.

Møbler hvor det kan være tiltrængt at splitte betalingen op:

  • Skab et skønt spiseområde i stuen med et nyt spisebord og nye spisebordsstole
  • Trænger du til en ny sofa?
  • Er det tiltrængt med en ny skænk?

Med Anyday kan du dele betalingen op. Lånet er gebyr- og rentefrit

Via Anyday kan du låne 4 måneder gebyr- og rentefrit. Læs mere her.