Sommeren er for alvor over os, hvilket lægger op til hyggelige aftener på terrassen med kolde drinks. Med de rigtige udendørsmøbler kan man også gøre terrassen til et super hyggeligt sted, som er lavet til at skabe uforglemmelige minder med familien eller vennerne. Med hvad er de rigtige udendørsmøbler? Det er naturligvis forskellige fra hjem til hjem, men i dette indlæg vil vi gå igennem nogle af de mest populære udendørsmøbler her i 2021.

1. Loungestole

Udendørs loungestole er uden tvivl meget populære og det er egentligt heller ikke svært at forstå hvorfor. Loungestole kan bl.a. bruges til at skabe et lille hyggeligt hjørne på terrassen eller i haven, hvor man kan læse en god bog og nyde en kold drink. Har man flere gæster på besøg kan de også nemt flyttes op til terrassebordet og dermed skabe flere siddepladser, så der er plads til alle gæsterne.

2. Udendørs hjørnesofaer

En terrasse er ikke fuldendt uden en hyggelig udendørs hjørnesofa, hvor familien og vennerne kan sidde samlet og nyde det gode danske sommervejr. En hjørnesofa gør at alle kan sidde tæt og samlet omkring sofabordet, som er fyldt med kolde drinks og lækre snacks. En hjørnesofa kan både stå frit og dermed gøre en åben plads til en hyggelig krog, eller passe helt perfekt ind i et hjørne på terrassen. Blandt vores udvalg af hjørnesofaer kan man også finde mange forskellige designs og farver, så man kan skabe lige præcis din stil og stemning man vil.

Se vores udvalg af udendørs hjørnesofaer her.

3. Store behagelige udendørs puder og hynder

Store behagelige puder og hynder er et must-have, hvis man vil skabe så hyggelig en stemning på terrassen som muligt. Det kan enten være super farverige puder og hynder eller de lidt mere stilrene i en simpel farve, som f.eks. beigefarvede hynder. Uanset hvad man vælger, så er der ikke nogen tvivl om, at puder og hynder lige er prikken over i’et når det gælder indretningen af ens hyggekroge og udendørs sofa på terrassen. Ikke nok med at de naturligvis gør det mere behageligt at sidde ned, så bidrager de også med farver, stemning og personlighed. Har du en udendørs hjørnesofa eller en hyggekrog med et par loungestole, så vil det med andre ord bidrage meget positivt at få fingrene i puder og hynder dertil.

4. Afslappende liggestole

På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end at have et par afslappende liggestole stående ude i haven eller på terrassen. Med et par flotte liggestole kan man virkelig få haven til at føles som om man er på sommerferie i Spanien. De fleste liggestole er også nemme at flytte rundt på, så man kan følge med solen i løbet af dagen, eller flytte den hen til hvor de andre i haven sidder. Vi har flere forskellige liggestole til salg i vores udvalg, bl.a. fra brandet LaForma, som har designet nogle vildt lækre udendørs liggestole. LaForma har bl.a. designet liggestolen Caterin, som er lavet af solidt træ med behageligt stof i midten man kan ligge på.

Se vores udvalg af udendørs liggestole her.

5. Udendørs barstole

Udendørs barstole er også et af de meget populære udendørsmøbler. Barstole er, som det ligger i navnet, helt perfekte til at skabe et udendørs barområde, hvor man kan nyde drinks og hinandens selskab. Derudover er udendørs barstole også meget nemme at flytte rundt på, så de kan hurtigt fungere som ekstra siddepladser, hvis man har mange på besøg. Hvis du allerede har en udendørs bar i din have, så er udendørs barstole et must-have, som vil bidrage med hygge, stil og skabe gode minder.

Se vores udvalg af udendørs barstole her.

Det var fem af de mest populære typer udendørsmøbler. Forhåbentligt gav disse dig lidt inspiration til din indretning af din terrasse. Alle de forskellige typer møbler kan findes i vores udvalg, så du kan med fordel kigge disse igennem og se om ikke du kan finde noget der vil passe perfekt ind i din terrasse.