Efteråret byder på mange ting. Koldere vejr, mere regn og kortere dage. Men, efteråret byder også på en natur, som er på sit smukkeste. Blade i alverdens smukke farver og frugter der blomstrer. Den skiftende sæson betyder for de fleste også, at hyggen bliver flyttet indenfor. Dermed er det vigtigt, at få skabt de helt rigtige rammer for hjemmet med en hyggelig efterårsindretning. Vi assisterer dig med at skabe den rigtige stemning med en guide og lidt inspiration til at skabe et miljø der er både stilfuldt og vigtigst af alt hyggeligt.

1. Belysningens egenskaber

De kortere dage betyder for dig, at du skal til at anvende dine lamper oftere. Lyset er en kilde til friskhed og glæde, og derfor er det vigtigt at have den rette belysning. LED lamper skaber et naturligt lys, og det kan derfor bekæmpe selv de mørkeste dage. En anden god idé er gulvlamper eller bordlamper i hjørnerne og hyggekrogene. Belysningen kan skabe det helt rigtige rolige miljø med enten afdæmpede toner eller kraftigere, hvis man f.eks. skal hygge med en god bog.

VÆGLAMPE, PRECISE

VÆGLAMPE, PRECISE

Du kan se hele vores udvalg af lamper her.

Bring noget ekstra hyggelig stemning ind i dagligstuen, køkkenet eller værelset med levende lys. Levende lys skaber en tryghed og medbringer en ro, som er svær at forklare. Det kan være med flotte designer lanterner eller blot et par simple stilrene stearinlys. Levende lys er i hvert fald et perfekt redskab til efterårsindretningen og den æstetiske indretningsdesigner.

TRIVO, LYSESTAGE, JERN

TRIVO, LYSESTAGE, JERN

Du kan se hele vores udvalg af lysestager og fyrfadsstager her.

2. Omfavn efteråret

Det er de færreste som kan benægte at de ikke kommer til at savne det grønne landskab, som sommeren bringer, men efteråret kan høj grad bringe en masse kulør ind i dit hjem. Efteråret kommer med alverdens farver, og dette kan du nemt mixe ind i din boligindretning. Tænk bare på en flot efterårsbuket, med kulørte blade, halm og kviste. Sådan en buket vil dekorere alle værelser. Det vil være med til at skabe harmoni og balance i din boligindretning. Dette sker, fordi du bringer naturen og årstiden sammen. Det skaber moderne design, hvor natur og bolig er tænkt sammen. De jordnære farver, brun, gul og mørkerød, kan anvendes på mange forskellige måder og kombinationer. De anvendes i sit rette element på puder, tæpper, gardiner og sengetøj. Ligeledes kan farverne nemt bringes i spil til både vaser, lysestager og andet, der kan bringe efterårets hygge ind i din bolig. Sidst men ikke mindst er efteråret også tiden, hvor græskarret blomstrer og modnes. Denne fantastiske orange farve bringer kulør og fest ind i hjemmet. Græskarret til specielt halloween findes både i flotte design dekorationer eller i sit naturlige rå look. Ét element, som disse har til fælles er, at de omfavner efteråret.

INGRID, DOBBELT SENGESÆT, ØKOLOGISK BOMULD

INGRID, DOBBELT SENGESÆT, ØKOLOGISK BOMULD

Du kan se hele vores udvalg af boligtilbehør her.

3. Efteråret er møblernes fest

Vejret i efteråret kan være svært at stole på. Regnen falder og vinden blæser. Hvad er i dette vejr bedre end at ligge på sofaen, sengen eller i lænestolen? Det er vigtigt, at anskaffe sig de rigtige møbler, som passer netop til din foretrukne stil. Det skal passe med dit boligdesign og skabe den rigtige stemning. Om det er moderne, klassisk eller gammeldags, så har møblerne en afgørende rolle for at afspejle din personlighed. Møblerne er et perfekt element til at bringe efterårets dunkle, men varme, farver i spil. Gule, røde og brune farver på puder og tæpper vil bringe naturen ind i din stue. Det skaber en perfekt balance mellem natur og hjem, og hermed den helt rigtige efterårshygge. Til soveværelset vil et æstetisk sengetæppe eller sengetøj i efterårets rolige farver bidrage til den gode nattesøvn, som er så vigtigt for sundheden.

Efteråret er af gammel tradition træernes årstid. Derfor kan møbler i forskellige træsorter, hver med til at omfavne hyggen i dit hjem. Et stort spisebord i træ skaber en varme i rummet, og så er det svært at afvise, at træ bringer charme med sig, samtidigt med at være en af tidens trends.

KANT, SPISEBORD, MANGOTRÆ, JERN

KANT, SPISEBORD, MANGOTRÆ, JERN

Du kan se hele vores udvalg af spiseborde her.

4. Hjemmekontoret er kommet for at blive

De seneste år har et gammelt rum fået nyt liv. Siden pandemien har hjemmekontoret udviklet sig fra opbevaringsrum og ekstraværelse til en essentiel del af hjemmet. Derfor er det vigtigt, at rummets design og interiør skaber rammerne til det perfekte kontor. Vi foreslår en blanding af professionalisme og hjemlig hygge.

Indretningen af hjemmekontoret skal være funktionel og praktisk, som på arbejdspladsen. Men, hjemmekontoret er dit, og derfor har du mulighed for at sætte dit personlige præg på indretningen. De varme farver brun, gul og mørkerød med inspiration fra efteråret, kan skabe et roligt miljø til den stressede arbejdsdag, og de bidrager positivt og moderne til hjemmekontoret. Du kan bringe farverne ind hjemmet med forskellige accessoires, interiør og dekorationer. Anskaf dig et massivt og æstetisk træbord med en flot ergonomisk kontorstol, og voila, dit hjemmekontor er nu moderne, funktionelt og stilet.

EINARA, KONTORSTOL, NORDISK, MODERNE, STOF

EINARA, KONTORSTOL, NORDISK, MODERNE, STOF

Du kan se hele vores udvalg af kontorstole her.

Efteråret er en fantastisk tid. Selv når vinden raser og regnen drypper. For med denne guide er du klar til at bevæge dig ud i naturen og blive inspireret til dit næste køb. Efterårets varme farver og formåen kan bringe hyggen og charmen ind i dit hjem. Du vil opnå en rolighed og en stemning i hjemmet, samtidigt med at det er stilet og afbalanceret. Med afdæmpet belysning, lanterner i hyggekrogen og de flotte mørkerøde, brune og gule puder, så er du klar til, at smide dig på sofaen, og nyde denne fantastiske årstid. Du kan stolt kigge rundt omkring i dit hjem, og tænke for dig selv, ”Sådan skaber man en hyggelig efterårs indretning.”