For at man virkelig kan nyde haven og terrassen er det vigtigt, at man har et godt udendørs spisebord, men bestemt mindst lige så vigtigt, at man har gode udendørs spisebordsstole omkring bordet. Bordet danner rammerne for spiseområdet, men det er stolene man skal sidde i, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at de er komfortable at sidde i. Derudover spiller stolene også en stor rolle i forhold til det overordnede udtryk, der er på terrassen, og derfor er deres design også vigtigt. 

Hvis du er på udkig efter nye udendørs spisebordsstole til din terrasse, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil vi nemlig gå lidt i dybden med de bedst sælgende udendørs spisebordsstole i 2022. Forhåbentligt kan det give dig inspiration og gode ideer til når du skal købe dine udendørs spisebordsstole. Er det ikke spisebordsstole du er på udkig efter, men en anden type udendørs stol, så kan du følge de forskellige links nedenunder.

Vores forskellige udendørs stole kategorier:

Moderne udendørs spisebordsstole til terrassen eller haven

Her hos likehome.dk har vi et bredt udvalg af flotte og topmoderne udendørs spisebordsstole og der vil uden tvivl være et design, som er helt perfekt til dig. Denne liste kan forhåbentligt fylde dig op med inspiration, men derefter er det bare med at kigge hele vores udvalg igennem. Du kan se hele vores udvalg via linket nedenunder.

Alternativt kan du se hele vores udvalg af udendørs spisebordsstole her.

1. Yukari, Udendørs Spisebordsstol

På førstepladsen har vi denne unikke spisebordsstol “Yukari”, som stammer fra LaForma’s populære Yukari-serie. Den er designet af den anerkendte designer Tapio Anttilla. Yukari er en moderne og elegant spisebordsstol, som med sit lette design, der kombinerer stål og akacietræ, ser fuldstændig fantastisk ud.

Yukari, Udendørs Spisebordsstol

Yukari, Udendørs Spisebordsstol

Du kan finde stolen her.

2. Yanet, Udendørs Spisebordsstol

Andenpladsen indtages af denne smukke håndvævede spisebordsstol, som kommer fra Yanet-serien af LaForma. Stolen har et afslappet, men samtidigt stilet udtryk. Sæde og ryglæn er håndvævet og super komfortabelt at sidde i. Skal denne stol stå udenfor, så er det dog vigtigt, at tilkøbe overtræk til den, grundet de materialer den er lavet af.

Yanet, Udendørs Spisebordsstol

Yanet, Udendørs Spisebordsstol

Du kan finde stolen her.

3. Vikelund, Udendørs Stol Med Armlæn, Aluminium

Hvis du gerne vil have en udendørs spisebordsstol, som virkelig lægger op til, at du bare kan læne dig tilbage og slappe af, så er denne stol muligvis det oplagte valg for dig. Stolen kommer fra Vikelund-serien af Venture Design og er designet i kunstrattan, som giver et naturligt og hyggeligt udtryk. Med til stolen følger de bløde hynder, som gør den ekstra god at sidde i.

Vikelund, Udendørs Stol Med Armlæn, Aluminium

Vikelund, Udendørs Stol Med Armlæn, Aluminium

Du kan finde stolen her.

4. Venice, Udendørs Stol Med Armlæn, Teaktræ

På fjerdepladsen har vi denne stilrene og moderne stol fra Venture Design, som på smukkeste vis kombinerer sort og træ. Stolens struktur er lavet af teak, som er en flot og slidstærk træsort, og sæde og ryglæn er lavet af sort tekstil, der sikrer høj komfort. Denne stol ser helt fantastisk ud ved et spisebord i matchende farver.

Venice, Udendørs Stol Med Armlæn, Teaktræ

Venice, Udendørs Stol Med Armlæn, Teaktræ

Du kan finde stolen her.

5. Tishana, Udendørs Spisestol, Kolonial, Rustik

Designermærket LaForma har taget denne unikke stol til verdenen “Tishana”. Stolen er lavet af håndflettet rattan, som på fineste vis kombineres med stolens sortmalet stålstruktur. Sædets og ryglænets naturlige materialer, som nøje er udvalgt for deres kvalitet, sikrer høj komfort og sikkerhed.

Tishana, Udendørs Spisestol, Kolonial, Rustik

Tishana, Udendørs Spisestol, Kolonial, Rustik

Du kan finde stolen her.

6. Sole, Spisestol, Bambus

Hvis du elsker møbler, som udstråler natur og er lavet på naturlige materialer, så kan denne spisestol muligvis være det perfekte valg for dig. Stolen er nemlig lavet fuldt ud af bambus og har et idyllisk udtryk – specielt når den kombineres med puder og hynder i flotte farver.

Sole, Spisestol, Bambus

Sole, Spisestol, Bambus

Du kan finde stolen her.

7. Rives Org, Udendørs Spisebordsstol, Aluminium

Den andensidste stol er denne populære og tidsløse spisebordsstol, som er designet af Venture Design. Stålet har en flot konstruktion i hvidkalket akacie, samt et sæde i flot sort vævet reb. Kombineres denne spisebordsstol med f.eks. et sort udendørs spisebord, så kan det ikke komme til at se andet end helt fantastisk ud.

Rives Org, Udendørs Spisebordsstol, Aluminium

Rives Org, Udendørs Spisebordsstol, Aluminium

Du kan finde stolen her.

8. Quinn, Spisebordsstol til Udendørs- og Indendørsbrug

Sidst men ikke mindst vil vi fremhæve denne unikke stol, Quinn, som er designet af LaForma. Stolen er lavet af genanvendeligt grå plastik med armlæn, som hviler på fire tynde stoleben i metal. Stolen har et meget let design, samtidigt med at formen på stolen gør den behagelig at sidde i.

Quinn, Spisebordsstol til Udendørs- og Indendørsbrug

Quinn, Spisebordsstol til Udendørs- og Indendørsbrug

Du kan finde stolen her.