Vil du gerne skabe en god og hyggelig stemning hjemme i dagligstuen hos dig? Hvem vil ikke det. Uden den nødvendige viden om hvordan man gør dette, så kan det dog være en smule svært. Der kan være så mange forskellige muligheder, at det er svært at bestemme sig for hvordan man skal indrette sin dagligstue.

Derfor har vi lavet dette indlæg, som vi håber kan give dig inspiration til din dagligstue.

Udnyt skænke i dagligstuen

Et møbel, som er både praktisk, men samtidigt også giver mulighed for en masse personlighed i hjemmet. En godt arrangeret skænken griber opmærksomheden i rummet og giver godt med opbevaringsplads.

Når du skal finde en god skænk til stuen, så vil det første du skal tænke over være hvilken stil skænken skal være. Skal den være lavet af træ eller metal? Skal den være lys eller mørk? Du bør også tænke over hvilken størrelse skænken skal have, så den passer ind i dit hjem.

Læs mere om hvordan du kan vedligeholde din træ skænk her.

Sådan styler du en skænk med personlighed og stil

Efter du har fundet den helt perfekte skænk, så handler det om, at få pyntet den op på fin vis med personlighed og stil.

For at style din skænk med personlighed kan du bl.a.:

  • Bruge en bakke for at skabe orden og et gennemtænkt udtryk
  • Sørg for, at der er god belysning på pynten du har stående oven på skænken.
  • Området over skænken er det oplagte sted, at have et stort billede eller flere små billeder hængende. Vil du gerne være lidt kreativ, så kan du også have billedet stående på skænken.
  • Er du mere til det minimalistiske look, så bør du vælge få flotte genstande, som du kan have stående strategisk på bordet for at skabe et simpelt og moderne udtryk.
  • Husk på de personlige genstande. Sørg for, at udstille ting, som gør dig glad at se på.

Se hele vores udvalg af skænke her.

Eksempel: Licia, Skænk af LaForma

Denne moderne og flotte skænk “Licia”, som er designet af LaForma er et oplagt valg for dig, som er på udkig efter en skænk af træ. Skænkens flotte kurver og lyse træfarve, der kombineres med sort stål, giver et lyst og moderne udtryk.

Licia skænk fra LaForma

Licia skænk fra LaForma

Du kan finde skænken her.

Tænk over belysningen i din dagligstue

Når du indretter dagligstuen, så er det også en god ide, at tænke over belysningen. Er det en mulighed, så er det altid en god ide med en masse naturligt lys.

Derudover skal du naturligvis også have elektrisk belysning hjemme hos dig. Her handler det om at finde den rigtige kombination af kraftig lys og dæmpet lys. Det optimale vil være, at have lys, der gør det muligt at styre hvor meget lys der skal være alt efter hvilken stemning du gerne vil skabe i stuen.

Skab hygge og varme med bløde tekstiler

Sørg for at have en masse varme og bløde tekstiler i stuen, som gør det muligt for jer, at skabe en ekstra hyggelig fredag aften foran fjernsynet.

Det kan bl.a. være tekstiler i form af store bløde puder, et hyggeligt gulvtæppe og en masse dejlige tæpper, som man kan pakke sig ind i.

Sørg for at have god afslapningsmuligheder i stuen

Stuen er et sted, hvor man skal kunne slappe af. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at der er mange gode steder, hvor man kan lægge eller sætte sig, og slappe af.

Først og fremmest er der naturligvis sofaen, som er det oplagte møbel. Herudover kan det dog også være i form af en lækker lænestole eller små hyggekroge, hvor man kan slappe af efter en lang dag på arbejde.

Hold den røde tråd i indretningen

Når du indretter stuen hjemme ved dig, så er det vigtigt, at du husker på, at holde den røde tråd. Det er helt okay, at kombinere forskellige farver, designs og materialer, men er der slet ikke nogen form for sammenhæng i indretningen, så kan det hurtigt ende med at virke meget rodet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig.

Du kan kontakte os via telefon på 71 74 71 34 eller via mail på kundeservice@likehome.dk.