Når man skal indrette en entré, så er problemet ofte, at der er for lidt plads og man skal være lidt kreativ for at få plads til det hele. Hvis man flytter ind i et gammelt hus, så kan man dog hurtigt stå med det helt modsatte. I et gammelt hus kan entréen nemlig sagtens være meget stor og have enormt meget plads. Ligesom det kan være svært at indrette en lille entré, så kan det også være meget svært at indrette en stor. Det kræver kreativitet, samt at man lige kender til nogle gode tricks, så man kan sørge for at denne store entré også bliver hyggelig og giver dine gæster et godt førstehåndsindtryk.

Vi vil derfor i denne artikel komme med seks gode tips til indretning af en store entré. Du kan finde et hav af forskellige dekorative og praktiske boligindretningsprodukter og møbler til entréen lige her.

Indretning af entréen

Indretning af entréen

1. Placer et bord i midten

En stor entré kan godt komme til at virke meget tom i midten, hvis man ikke har noget stående der. Lige midt i entréen kan det derfor være en oplagt mulighed at have en flot bord stående. På bordet kan du have en skøn vase eller andre flotte små ting stående.

Find borde til entréen her.

2. Hav et siddemøbel i entréen

Enhver entré bør have et sted at sidde, men hvis du har en store entré, så kan du muligvis få plads til et helt siddemøbel som en bænk eller lignende i entréen. Det at have en bænk eller et par stole i entréen gør den ikke bare meget pænere, men er også enormt praktisk når man f.eks. skal tage sko af og på.

Find en bænk til entréen her.

3. Være kreativ med opbevaring

I en lille entré skal man typisk kæmpe med at få plads til alle jakkerne, alle skoene, osv. Derfor ender man i en lille entré også typisk bare med at finde på en masse forskellige kompakte løsninger, hvor man så kan stoppe alt det tøj ind i man skal bruge. I en store entré er der dog helt andre indretningsmuligheder, hvilket gør det muligt for dig at være lidt kreativ med opbevaringen. Det kan f.eks. være hvordan jakkerne skal hænge, samt hvor skoene skal stå.

Find skoreoler til entréen her.

4. Hav et konsolbord langs væggen

Har du en lang bar væg, som du ikke helt ved hvad du skal gøre af med? Så vil det være oplagt at stille et langt og tyndt konsolbor, så kan stå ved væggen. Ikke nok med at det pynter på væggen og generelt entréen, så giver det også et praktisk og nemt sted at opbevare ting som bl.a. nøgler og din pung. Vi har mange forskellige konsolborde, som kan være helt perfekt ind i en entré, så det er bare med at kigge bordene igennem og se om ikke du kan finde det helt perfekte bord. Du kan se vores udvalg af konsolborde her.

Find vores konsolborde til entréen her.

5. Hæng et unikt spejl op

Over konsolbordet kan du passende hænge et smukt spejl op. Først og fremmest giver det naturligvis den praktisk mulighed, at du lige kan tjekke dig selv i spejlet der inden du smutter. Derudover findes der mange helt utroligt smukke spejle, så der er det bare med at komme i gang med at lede, indtil du finder det helt perfekte spejl. Det kan være et rundt spejl med en stor aggressiv og farverig person og ørn på, eller noget helt andet. Undgå de helt kedelige moderne spejle, som dem fra IKEA. Du kan se vores udvalg af Vejle spejle her.

Find vores spejle til entréen her.

6. Blomster og smukke lamper

Sidst men ikke mindst, så vil blomster og et par smukke lamper uanset hvad altid bidrage positivt til entréen. Det er naturligvis en no-brainer, at blomster vil gøre noget godt for stemningen. Blomster ser utroligt flotte ud, bidrager med ren luft og skaber noget naturligt i et ellers meget indelukket rum. Lamper er også en oplagt pyntegestand, selvom man måske aldrig kommer til at bruge den. Lamper kommer ligesom spejlene i mange utroligt fede designs, så her kan man også være kreativ og kigge markedet igennem indtil den rigtige lampe findes.

Det var seks gode tips til dig, som skal indrette en stor entré. Forhåbentligt gav disse tips dig inspiration til din indretning, så du kan komme i gang med at skabe den helt perfekte indretning til lige præcis dit hjem og din stil.

Find vores lamper til entréen her.