Få en gratis erhvervskonto hvor du får adgang til et stort udvalg af understel og bordben til alle typer borde. Alle godkendte erhvervskontoer får en fast rabat.

Klik her for at se vores sortiment indenfor bordben og understel.

Ansøg om at få en erhvervskonto

B2B-salg håndteres af nielsendecordesign.com – ansøg om partnerskab via denne side.

Leverandør af bordben

Vi har et bredt udvalg af bordben liggende på vores lager og kan derfor også fungere som leverandør af bordben til mindre virksomheder og møbelsnedkere, som har et kontinuerligt behov for bordben til deres projekter. I vores udvalg af bordben kan man nemlig finde alt fra sofabordben til bordben til barborde og plankeborde.

På grund af dette vil vi med glæde fungere som leverandør af bordben til dit møbelsnedkeri, da vi uden tvivl har bordben der passer perfekt til lige netop den type møbler du skaber. Vi har nemlig et bredt udvalg af bordben af flere forskellige slags materialer, som f.eks. bordben i flot naturlige egetræ, bordben i flot naturligt bøgetræ eller bordben i moderne og elegant stål. Det er dog ikke kun når det gælder materialevalget at du har mange muligheder. Vi har også designs af mange forskellige slags.

Vi tilbyder blandt andet smukke stjernestel i mørkt stål, solide bordben i egetræ, høje tynde bordben i elegant stål, og meget mere. Derfor er vi også en oplagt leverandør at vælge til møbelsnedkere, som ikke er interesseret i at købe større partier ad gangen, men blot et enkelt understel til plankeborde eller lignende. Har du specialiseret dig i at designe flotte runde spiseborde? Små sengeborde? Store massive plankebordplader? Eller noget helt andet? Uanset hvilken type borde du laver, har vi uden tvivl bordben der er perfekte til dig. Grundet vores store udvalg af forskellige slags bordplader har vi nemlig også bordben og understel til næsten alle typer bordplader og designs.

Her hos Likehome.dk er vi kendt for kun at levere møbler af den højeste kvalitet og flotteste design, og det samme kan du naturligvis forvente af vores bordben. Alle bordbenene og understellende er af høj kvalitet og vil uden tvivl se helt fantastisk ud til de bordplader du har designet og produceret i din møbelsnedker forretning. I stedet for at købe store partier bordben, som ender med at ligge og samle støv ude på lageret, kan du altså dropshippe bordben direkte fra vores lager når du har brug for dem.

Dropshipping af bordben

Har du en mindre møbelsnedker forretning kender du sikkert alt til problemstillingen med at du har fundet nogle flotte bordben du gerne vil gøre brug af til dit nye design, men producenten af disse bordben kræver, at du placerer en stor ordre, hvilket gør det umuligt for dig, at få fingrene i dette sæt bordben. Derfor ender mange møbelsnedkere også med at købe bordben og understel til de bordplader, de har lavet, fra privatpersoner eller markeder, hvilket betyder at man kan ende med at gå på kompromis med kvalitet og design.

Eftersom at vi har et stort udvalg af bordben liggende og ofte får henvendelser af møbelsnedkere, som gerne vil gøre brug af disse bordben til deres flotte bordplader, tilbyder vi derfor dropshipping af vores bordben.

Hvad er dropshipping?

Ideen bag konceptet dropshipping er at erhvervsdrivende kan bestille produkter til erhvervsrabatpriser uden at der er noget krav til minimumskøbsantal. Det vil altså sige, at du som møbelsnedker forretning blot kan bestille bordben hjem som du har behov for dem. I praksis betyder det, at du helt uden at have et lager af bordben liggende får adgang til at kunne tilbyde hele vores udvalg af bordben til din kunde. Når kunden så har bestilt et bord fra dig og valgt hvilke bordben bordpladen skal ligge på, så kan du bestille et enkelt sæt af disse bordben til en erhvervsrabatpris fra os og derefter sælge dem videre til kunden, sammen med den bordplade du har lavet.

Fordele ved dropshipping af bordben fra Likehome.dk

  • Ingen minimumkøbsantal
  • Erhvervsrabatpriser
  • Mulighed for at tilbyde din kunde et bredt udvalg af bordben og understel af høj kvalitet
  • Du skal ikke selv have et lager af bordben liggende
  • Udelukkende bordben og understel af smukt design og høj kvalitet

Alt i alt vil det altså sige, at dette er en oplagt mulighed for at kunne tilbyde kunder designer-bordben og understel af høj kvalitet uden at man selv skal investere i et stort varelager. Det giver også dig mulighed for at tilbyde et kæmpe udvalg af stel og bordben af mange forskellige slags materialer og designs. Selvom flere forskellige slags virksomheder kan gøre nytte af denne dropshipping løsning er der ikke nogen tvivl om, at det specielt er en oplagt mulighed for møbelsnedkere.

Bordben til møbelsnedkere

Står du som møbelsnedker og har et kontinuerligt behov for bordben til dine forskellige projekter? Så er denne dropshipping erhvervsløsning helt perfekt til dig. Det kan være, at du har specialiseret dig i at designe og lave de smukkeste egetræs plankeborde, elegante sorte plankeborde eller måske en anden type bord. Vi har bordben og understel til alle typer borde. Står du og har brug for ben til spisebord, sofabordben eller stel til runde borde? Det hele er at finde i vores sortiment, så det er bare med at kigge igennem, så du kan finde de helt perfekte bordben eller understel til netop det bord du har designet.

Sælger du ikke kun et bord ad gangen, men producerer f.eks. 10 borde ad gangen, som alle skal bruge et sæt bordben, så er dette ikke noget problem. Ligesom at der ikke er noget minimumskøbsantal, hvilket betyder at du kan nøjes med at bestille et sæt, så er det heller ikke noget problem at bestille 10, hvis det er dit behov.

Måden det fungerer på er, at du få et erhvervslogin til en gratis konto, hvor du så får adgang til vores store udvalg af bordben og understel til alle de forskellige slags bordtyper. Dette erhvervslogin giver dig adgang til faste erhvervsrabatter og giver dig dermed en god løsning til at bestille designer bordben og understel til skarpe priser. Alle vores erhvervskunder får altså med andre ord adgang til vores skarpe engrosrabat. Gennem dit login bliver priserne der vises automatisk tilpasset, så det er de rigtige erhvervsrabatpriser der vises for dig. Det gør det nemt for dig rent økonomimæssigt.

Står du med en møbelsnedker forretning og finder denne løsning interessant? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre mere om dine muligheder. Du kan også ansøge direkte om at få en erhvervskonto ovenover, hvis du gerne bare vil komme i gang med at have adgang til vores store udvalg. Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til et godt samarbejde!